Diplomerad sommeliére och Tequila Maestro erbjuder utbildning inom dryck/service/personalfrågor till restauranger och restaurangutbildningar. För företag och privatpersoner arrangerar jag olika slags dryckesprovningar, vin- och chokladskola. 

Lev Väl/Katarina

Efter 17 år inom restaurang och som utbildad Sommeliére samt Tequila Maestro ville jag något mer. Jag vill nå ut till människor, jag vill utbilda människor och hjälpa till där det behövs. När jag funderade på min affärsidé så valde jag att börja med det jag kan – vin, öl, destillat, choklad, service och personalfrågor. Samtidigt så har jag gjort en resa i att välja bort det trygga mot det mer flexibla, fokus på min hälsa, fokus på vad jag vill med min framtid. Under resan har jag lärt mig saker och träffat många underbara människor.

ARBETSLIVSERFARENHET – ETT URVAL

Chalmers Konferens & Restauranger Lindholmen Göteborg
• 2006 Arbetade som servis och sommeliére samt som hovmästare på större event
Wreta Gestgifveri Nyköping
• 2006-2009 Arbetade som servis och sommeliére
HQ Bank Stockholm
• 2009-2010/11 (HQ Bank blev tyvärr likviderad och jag fortsatte inom Carnegie medan vi satt på samma lokaler) Arbetade som servis, sommeliére samt ansvarig för förberedelse av event och ansvar för personal som arbetade med mig
Fotografiska Stockholm
• 2011-2013 Arbetade som chef för Fotografiska Bistro och Grill, ansvarig för personal/inköp/avtal/utveckling/total drift
Bernhard Kök Å Deli
• 2013-2014 arbetade som Restaurangchef/sommeliére/servis
Spirit by Me
• 2014 startar upp mitt företag Spirit by Me för att arbeta än mer med dryck och utbildning. Brinner för/inspireras och utvecklas av nya utmaningar/nya platser/nya människor. Insåg att med ett eget företag har jag större flexibilitet och möjlighet att skapa de rätta förutsättningarna för mig.